E-shop s dálničními známkami funguje na platformě Kentico

| Petra Šmejdová
E-shop s dálničními známkami funguje na platformě Kentico

V posledních dnech se hojně diskutuje o e-shopu pro Ministerstvo dopravy České republiky na prodej dálničních známek, který dobrovolníci z řad programátorů a dalších webových specialistů vytvořili. Pro tento úkol si vybrali robustní a spolehlivou platformu Kentico, kterou pro tvorbu webů a e-shopů využívá už 10 let i PUXdesign.

Kentico vám dá svobodu 

Kentico je platforma pro tvorbu webů a e-shopů vyvinutá stejnojmennou firmou se sídlem v Brně a čtyřmi světovými pobočkami. Umožňuje vám provozovat malý e-shop i rozsáhlé řešení s tisícovkami produktů a řadou integrací na systémy třetích stran. Navíc jen u nás najdete přes 20 Kentico partnerů, kteří mohou vaše řešení převzít a dále rozvíjet. 

Hlavní Kentico funkce pro e-shopy

  • Volitelné slevy – Nastavte a měňte v systému Kentico typy slev a nabídek, kterými podpoříte dokončené nákupy ve vašem e-shopu.
  • Plně nastavitelný košík – Vyberte si, jak bude vypadat nákupní proces ve vašem e-shopu včetně platebních metod a způsobů dopravy.
  • Produktové varianty – Vytvářejte produkty, které si vaši zákazníci mohou přizpůsobit podle potřeb - vybrat model, barvu, velikost nebo přidat osobní věnování.
  • Modulární systém – Využijte stavební části (moduly) systému Kentico a nechte si postavit e-shop na míru, který můžete kdykoliv rozšířit o další moduly.
  • Uživatelé – Zobrazujte uživatelům různé ceny, slevy a nabídky podle toho, do které skupiny vašich zákazníků patří.

Chcete e-shop postavený na moderním systému s intuitivním ovládáním? Vsaďte na naše dlouholeté partnerství se společností Kentico a  svěřte  nám svůj projekt.

Pomohli jsme vyrůst desítkám e-shopů

E-shop fairznamka.cz je ještě v beta provozu. Podívejte se na odladěná e-shopová řešení na systému Kentico, přes která naši klienti prodávají mimo jiné čokolády ( Ajala ), košile na míru ( uty. ), spodní a funkční prádlo ( Pleas ), počítačovou techniku ( Comfor ) nebo pneumatiky ( Pneuboss ).

Věděli jste, že

  • jsme za tu dobu postavili více než 400 webů a e-shopů na Kentico CMS a EMS
  • od roku 2011 jsme Kentico Gold Partner
  • na tomto systému stavíme 90% všech webových řešení
  • s platformou Kentico pracuje všech našich 25 programátorů
  • máme s produktem vyvinutým přímo v Brně 10 let zkušeností

Buďte v obraze ve světě webů a e-shopů
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

Každé 3 měsíce vám pošleme oběžník s horkými informacemi ze světa vývoje a webdesignu, novinkami v e-commerce sféře i akčními nabídkami pro ještě lepší web.
Přihlášením k newsletteru souhlasíte s našimi zásadami zpracování osobních údajů.

Umíme vše, co je pro váš projekt potřeba

Nebo vás nejprve zajímá, jak to u nás vypadá?

Zákulisní informace i to, na čem zrovna pracujeme, sdílíme na sociálních sítích. Sledujte nás.